Kapcsoló- és vezérlőeszközök

Kapcsolók / Érintőkapcsolók / Fényjelzők

Kapcsolók / Érintőkapcsolók / Fényjelzők SB140
A kapcsolók és nyomókapcsolók leegyszerűsítik az áramkörök vagy üzemi eszközök vezérlését. Gyorsan és problémamentesen beépíthetők.

Távkapcsoló / Mágneskapcsoló

Távkapcsoló / Mágneskapcsoló EP520N
A távkapcsolók és mágneskapcsolók többféle kivitelben kaphatók. Elektromos meghajtások és világítási áramkörök vezérléséhez szükségeltetnek.

Installációs jelfogók

Installációs jelfogók ER120
Az installációs relék max. 16A-es áramkörök vezérlésére szolgálnak. Az automatikus vezérlés érdekében közvetlenül összeköthető nyomógombos kapcsolókkal, kapcsolókkal, jeladókkal és időzítőkkel.

Távdimmerek (fényerőszabályozók)

Távdimmerek EV011
A távdimmerek segítségével a világítóberendezések különösen gazdaságosan és kényelmesen vezérelhetők.

Mérőműszerek

Mérőműszerek SM020
A mérőműszerek a villamos energiát fogyasztó eszközök aktuális feszültségi- és áramértékét mutatják. A Hager mérőműszerek digitális és analóg kijelzős kivitelben kaphatók.

Fogyasztásmérők

Fogyasztásmérők EC321
A fogyasztásmérők pontosan közvetítik lakások, fűtések vagy gépek energiaköltségeit. A hager fogyasztásmérői egy- és háromfázisú, közvetlen- és áramváltók mérésekhez való kivitelben kaphatók.

Transzformátorok

Transzformátorok ST301
A biztonsági transzformátorokat elkülönített primer és szekunder tekerccsel kínáljuk. Ezek a termékek rövidzárlat ellen védettek.

Kontroll-relék

Kontroll-relék EU100
A kontroll-reléket hibajelzős hálózati figyelőként használják. Ellenőrzik az elektromos hálózatban uralkodó feszültséget, az áramot és a fázist. Különösen alkalmasak klímaberendezések és biztonsági világítóberendezések felügyeletére.

Kapcsolóórák

Kapcsolóórák EG203E, EG005
Lakásokban, családi házakban, üzletekben, irodákban és más üzleti célú helyiségekben egyre gyakrabban alkalmaznak kapcsolóórákat abból a célból, hogy a világítást, a fűtést, a szellőzést, a redőnyöket és egyes villamos készülékeket az idő függvényében vezéreljék. Erre a célra a Hager cég digitális és analóg kapcsolóórákat kínál. A "cronotec” jelű digitális kapcsolóórák programozókulccsal végezhető egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. Ez a
kulcs a kapcsolási programok tárolóhelyeként szolgál. Felhasználásával a program gyorsan átmásolható több Hager kapcsolóórába.

Lépcsőházi automata kapcsoló - lépcsőházak rövid idejű megvilágítására

Lépcsőházi automata kapcsoló EM001N
A Hager cég lépcsőházi automata kapcsolóit lépcsőházak, folyosók, mélygarázsok, stb. rövid idejű megvilágítására
használják. A bekapcsolás nyomógomb segítségével, a kikapcsolás automatikusan történik az előre beállított idő letelte után. A lépcsőházi automata kapcsoló kombinálható kikapcsolási előjelzéssel is.

Időrelék - késleltetett be- és kikapcsolás

Időrelék EZ001
A Hager időreléinek segítségével jelzőlámpák, akusztikus jelzőkészülékek, szellőzők, fényreklámok, stb. bekapcsolását és kikapcsolását időkésleltetéssel lehet vezérelni. A különböző időtartamok a relék frontoldalán elhelyezett potenciométerekkel állíthatók be. Ezen kívül kapható 8 különböző funkcióval rendelkező multifunkciós relé is, amely különböző feladatok elvégzésére használható fel.

Alkonykapcsoló

Alkonykapcsoló EE700
A Hager cég alkonykapcsolójával a megvilágítási szint a külső fényviszonyoktól függően vezérelhető. Ily módon az
alkonykapcsolóval csökkenthetők az energiaköltségek. Kaphatók alkonykapcsolók integrált kapcsolóórával is.
Ebben az esetben a mesterséges világítás időtől függő vezérlése is lehetővé válik. Az alkonykapcsolókat kirakatok, utak és parkolóhelyek, fényreklámok stb. mesterséges világításának vezérlésére alkalmazzák.

Virtuális katalógus

Virtuális katalógusItt találja a Hager virtuális katalógusát.

Letöltések

Energiaelosztás KatalógusItt találja az összes információt a témában:
kiterjesztett keresés
 • Energia
  elosztás
  Vezetékes termékek
  és épület automatizálás
  Vezeték
  csatornák
  Szerviz &
  Letöltések
  Tudásbázis
  és oktatás
   
  Cég
  Kapcsolat
   
  Impresszum
KapcsolatHírlevélPartnereink