Biztonságosan és egyszerűen:
Gyártani többet, jobbat és gyorsabban
 

 

Ahogy Önök ismerik, a Hager egy megbízható családi vállalkozás; jelenleg azonban kínálati szűk keresztmetszet problémával küszködünk különböző területeken.

Biztosítjuk Önöket arról, hogy a vállalat minden szintjén határozottan lépünk fel, és számos intézkedést megtettünk a helyzet mielőbbi megoldására.







Munkatársak: Mndenki pályára!

Új munkatársak erősítik csapatainkat a termelés, logisztika és adminisztráció területén, miközben minden kollégánk dolgozik a cég minden részlegében.




Beruházás a gyárakba: Megnövelt kapacitás

Az elmúlt 24 hónapban a Hager ambiciózus termelésbővítési programba kezdett, hogy most és a jövőben is kielégíthesse termékeink iránti keresletét. Németországban és Franciaországban több, mint 10 000 m2-rel bővítettük a létesítményeket, és eddig 83 millió eurót fektettünk be. Az egyik legfontosabb beruházás a lengyelországi Bieruńban található új, 50 millió eurós gyárunk felavatása volt, ami több, mint 21 000 négyzetméteres és 1000 új alkalmazottat foglalkoztat.






Ellátási lánc: Biztonsági intézkedések és korai figyelmeztető rendszereket alakítottunk ki

A beszállítóinkkal való folyamatos kommunikáció és a korai figyelmeztető rendszerek kialakítása révén gyorsan felismerjük a hirtelen felmerülő ellátási problémákat, és proaktív intézkedéseket hozunk a megbízható szállítás érdekében.







Szállítási határidők: Nagyobb pontosságra törekszünk

Információs rendszereink adaptációjának köszönhetően, megbízhatóbb információkat tudunk adni a szállítási határidőkről.



Menedzselés, feltöltés, tárolás és elosztás

Jelenleg a villamosenergia iránti kereslet mellett szükség van a hatékony villamosenergia-gazdálkodásra is.
Egy jobb világ felépítéséhez olyan innovatív válaszokra van szükség, amelyek már most készen állnak, és megfelelnek a jövő követelményeinek.

Energiamenedzsment

Tökéletesen alkalmazkodva a lakosság, a befektetők és az épülettulajdonosok fenntartható igényeihez, a Hager e-mobilitási megoldásai, energiatárolási és hatékony elosztási infrastruktúrája segítenek felkészülni a jövőre, biztonságosan és egyszerűen, még ma.

Töltési infrastruktúra

Erősítse elektromos jövőjét és az e-mobilitási ambícióit – A hatalom az Ön kezében van! A Hager witty autótölltő-állomásai mindent tartalmaznak, amire szüksége van a fenntartható energiafogyasztáshoz.

Az energia biztonságos elosztása

A nagy áramerősség magas követelményeket támaszt bármely telepítés biztonságával szemben. Az energiaelosztás ezen kritikus csomópontjának biztosítására az áramelosztó rendszerek lehetővé teszik a szabványoknak megfelelő és gyors kisfeszültségű elosztóberendezések telepítését és a kapcsolási terhelések biztonságos szabályozását.

Kapcsolatfelvétel

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Lépjen kapcsolatba velünk