Hager- a villanyszerelés specialistája

A Hager innovativ villanyszerelési termékei, megoldásai 65 éve állnak a villanyszerelők szolgálatában. A három férfi által elindított vállalkozás ezen idő alatt vált piacvezetővé, ért el 1,7 milliárd eurós forgalmat és 95 országban érhető el a világon.
A vállalat
Cégünket Hermann és Dr. Oswald Hager édesapjukkal, Peter Hager-rel 60 éve alapította a saarlandi Ensheimben. 4 évvel később az elzászi Obernai-ben újabb fontos székhely alapult.

Ily módon lett a vállalat a kezdetektől fogva multinacionális. Megtanultuk, hogy az ügyfeleink igényeit az egyedi piaci viszonyok figyelembe vételével elégítsük ki.
Ma világszerte 23 országban folyik gyártás, ügyfeleink több mint 95 országban tudnak minket elérni.

Sikereinket a villanyszerelőkkel kialakított szoros együttműködésnek köszönhetjük. Együtt fejlesztünk, együtt növekszünk, és együtt ünnepeljük sikereinket.
Arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeinek megfeleljünk, egyre jobb megoldásokat kínáljunk. Nem csupán készülékeket kínálunk, hanem szolgáltatásokat és komplett megoldásokat.

Piacvezető helyünket kizárólag ügyfeleinknek köszönhetjük. Ezért szeretnék Önnek megköszönni a felénk irányuló feltétlen bizalmát.

 

Elérhetőségünk

Hager Kft
Ezred utca 1-3 C2/22
1044 Budapest

Tel.+36-1-369-5689
Fax +36-1-369-3601
Email: info@hager.hu

E3

Az E3 egy átfogó koncepció, mellyel a Hager ügyel a korlátozott számban rendelkezésre álló erőforrásokra. A három „E“ jelképezi a fenntarthatóság alappilléreit.

Karrier

Ön munkát keres, mely egyben szakmai fejlődést is garantál Önnek a világ egyik dinamikusan fejlődő nagyvállalatánál? Értékes állásajánlatok várják a köv.

Link alatt www.hagergroup.com .

A Hager világszerte

Vállalati adatok 
Forgalom 2014
1,7 Mrd. €
Alkalmazott
közel 11.400
Gyáregység
23
Képviselet
96