Szolgáltatások

Az Ön megbízható partnere

A Hager , a lakossági- és kereskedelmi épületek villanyszerelésének specialistája. A Hager évtizedek óta átfogó, komplett rendszereket kínál. Kiváló minőség, innovatív termékek, moduláris rendszerek, könnyű telepítés, egyszerű kezelhetőség, kényelmes használat, jó szolgáltatás és kifinomult design jellemzi a Hager-t.

Világosan strukturált- a Hager kínálata

A Hager három, különböző színnel jelölt , termékcsoportot hozott létre, hogy megkönnyítse Önnek a megfelelő terület és termék kiválasztását.

Szakemberek vagyunk a lakó – és kereskedelmi ingatlanok villanyszerelésében, a Hager-nél mindent egy kézből megkaphat: rendszerek és megoldások- kiváló minőség, megbízhatóság, könnyű szerelhetőség.
Biztonságos áramelosztás,
kommunikációs technika
Energiát és adatokat
ott előállítani, ahol szükséges
Elegáns kapcsolás -
Az épületek energiahatékonyságának növelése és kényelmesen irányítása

Innováció a vevők szolgálatában

A szakemberek számára komplett rendszert kínáló vállalatként ,legfontosabb értékeink közé soroljuk a mindig megújuló termékpalettát, a közvetlen kapcsolatot a vevőinkkel és a megbízhatóságot. Az állandó innováció és rendszeres termékfejlesztések emelik ki a Haget- t a többi vállalat közül. Célunk, hogy az újdonságokkal és javításokkal a fejlődés csúcsán álljunk.

A fejlesztések és az új technológiák mindig a vásárlóink igényeinek figyelembe vételével készülnek. Ügyfeleinkkel évente több mint ezer szakmai beszélgetést folytatunk, ezáltal tudunk sikeresen és hatékonyan a szakemberekkel együtt dolgozni. Ez adja tudásunk alapját, miáltal a Hager-re jellemző innovatív megoldásokkal tudunk szolgálni a lakossági és az ipari szektorban egyaránt, mint például: egyszerű szerelés, kényelmes használat, intuitív felhasználói felületek, modularitás, következetesség. Ezek az ismérvek garantálják a prémium Hager minőséget.

A Hager kínálatának 80%-a 5 évnél fiatalabb. Ez a magas fokú innováció lehetővé teszi az új feladatok hatékony megoldását a felhasználók számára.

Egy erős csoport

Hager a Hager Group, része, egy magántulajdonban lévő családi vállalkozás, több mint 50 éves tapasztalattal. A vállalkozás világszerte aktív, 11400 alkalmazottat foglalkoztat, forgalma eléri az 1,7 milliárd eurót.

850 mérnök dolgozik a Hager Group kutatás – fejlesztési osztályán, a bevétel mintegy 5%-át fordítja K+F-re. Így évente 170 szabadalmi bejegyzést jegyez.

74.000 termék szerepel ma a Hager Csoport termékpalettáján. 11 országban, 20 helyen folyik Hager gyártás. Az 55 országban folyó értékesítést több mint 20.000 nagykereskedelmi partner támogatja. A szoros kapcsolat az ügyfelekkel és a kereskedőkkel erős helyi jelenlétet biztosít a Hager számára.
2007 óta a Hager társasági formája SE / Európai Részvénytársaság/, mely jól tükrözi a kulturális sokszínűséget és az európai gyökereket.